Виж само едно мнение
  #1  
Стар 01-01-2013
Аватара на ТИНТИН
ТИНТИН ТИНТИН не е на линия
Модератор
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 4,148
Благодари: 362
Получил благодарност:
2,431 пъти в 1,521 поста
Сваляния: 71
Ъплоуди: 0
По подразбиране Би Ти Ви призовава кабелните оператори към преговори

"Би Ти Ви медиа груп" призовава кабелните оператори, чиито договори са изтекли в края на 2012 г., да продължат преговорите и уверява, че вече е подновила договорите с някои от колегите им. Компанията опровергава вчерашните съобщения в медиите, че е отказала да преговаря с доставчиците.

До тези уточнения се стигна след като в навечерието на коледните празници телевизията спря сигнала към "Булсатком" заради спор по условията на бъдещото им сътрудничество, но след това го поднови заради зрителите си.

Вчера Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори (БАККО), чийто член е "Булсатком", обяви в съобщение на сайта си, че Би Ти Ви едностранно е прекратила договорите с някои кабелни оператори и отказва да преговаря. Членове на асоциацията са 21 компании, между които "Виваком", "Близу", "МСАТ кейбъл", "Нетера", се вижда от сайта й.

Днес телевизията обяви, че вече е сключила договори с някои от компаниите - членове на асоциацията и нарече съобщението на БАККО невярно и подвеждащо. Според Би Ти Ви организацията не е проверила истинността на твърденията, получени от някой от членовете й. "Вярваме, че доставчиците няма да се подведат от манипулативната информация за Би Ти Ви, вероятно предоставена им от техни конкуренти на пазара, а ще контактуват директно с екипа, който вече започна добросъвестните преговори с кабелните и сателитните оператори, се посочва в съобщението на "Би Ти Ви медиа груп".

dnevnik.bg
__________________
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie</pre>
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на ТИНТИН за този полезен пост :
register (01-01-2013)