Виж само едно мнение
  #10  
Стар 07-12-2015
Аватара на dzumba
dzumba dzumba е на линия
Царя на тъпаците
 

Дата на присъединяване: Feb 2009
Мнения: 12,583
Благодари: 125
Получил благодарност:
5,194 пъти в 2,950 поста
Сваляния: 90
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от турбо Вижте мненията
Ти май изобщо не вдяваш какво прави скрипта от линка, обаче веднага даваш определения, нищо де оправи човека перфектно с един още по-голям ташак
Вдявам единствено, това което иска да направи той,иска да рестартира приемника Искам автоматично да рестартирам DM500S всеки ден примерно,а не оскама,а и никъде не пише че ползва оскам!?
Това,че е намерил някакво опътване за контрол върху оскама,не значи,че го ползва същото на неговия бокс!
От това по лесно няма,вие го пратихте да учи команди!Ясно е,че не е за него и колкото по просто го направи ,толкова по лесно!
Когато оскама му забива,безпредметно е да ползва някакъв контрол,ще е непрекъснато като цветомузика,по добре му обясни, защо му забива оскама,ако това му е проблема и защо приемника остава без ресурс!
Това горе,не е решение а бягане от проблем!
След,като няма Crond ,означава,че имиджа е преди джемини 4.20 и не е нормално в днешно време,притежател на Дриймбокс,да не е сложил,по нов имидж,това означава,че никога не го е правил,което пък означава,че настоящия имидж е пълен с баластра, осками, ццками, мгками, конфизи, софтками, канални листи и флаша е задръстен до козирката!
Решението е нов имидж 4.20,на чисто,поема се и оригинали и от ментета!
И нова проба,щом като от известно време му е почнал проблема!
Иначе горното е пълен ташак,да се прави контрол на оскам на ДМ500,когато се ползва за сървър с много клиенти,единствено е оправдано,когато дрийма чете някаква карта,която се заменя в нета с други карти,да не се дъни пред колегите!

п.с. Понеже ме питаш: Какво става ако oscam ти забие преди рестарта на приемника?
Аз ще те питам,а какво става,когато се килне оскама и не можеш да го вдигнеш по никакъв начин,даже и с килване на енигмата,защото има и такива случаи и само хардуерния рестарт оправя нещата?
Това,дето съм написал,че е ташак е в частност само за неговия случай и няма да има полза,ако си се обидил на творение!
Отговори с цитат