Виж само едно мнение
  #9  
Стар 16-04-2018
Аватара на johnfogerty
johnfogerty johnfogerty не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2015
Мнения: 133
Благодари: 8
Получил благодарност:
54 пъти в 35 поста
Сваляния: 7
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Hellioob Вижте мненията
Няма кой да ми даде достъп до компютър ми в България.
Чета у разни форумчета, някой използвали ВПН или Сиидбокс и нямат никакви проблеми с сваляне на торенти. Сийдбокс някакъв софтуер ли е ?
Сийдбокс е отдалечен сървър, който е настроен специално за теглене/сийдване на торенти. Има много фирми, които го предлагат. Евтин вариант е посочил колегата отгоре.
Колкото до властите....
Организациите, защитаващи авторските права са тези, които следят дали нарушаваш закона. Не Доставчиците на интернет. И ето как го правят. Следят източниците на нелегален материал (торенти, коди сървъри...) и записват IP адресите на хората, които свалят нещо незаконно. После пращат писма на доставчиците, че техен потребител с това IP е нарушил закона, като е свалил еди какво си и прилагат скрийншотове с IP-то му от съответния торент. Доставчика препраща писмото към теб и така. Като използваш сийдбокс, организациите не могат да те свържат с изтегления материал, а стигат само до IP-то на сийдбокса.
От друга страна съм почти сигурен, че въпросните организации нямат регистрации в замундите. Така че едва ли ще имаш проблем ако теглиш от тях.
Отговори с цитат