Виж само едно мнение
  #32  
Стар 14-06-2019
Аватара на TUISTERa
TUISTERa TUISTERa е на линия
Голямо мрънкало
 

Дата на присъединяване: Dec 2009
Местоположение: Assenovgrad, Bulgaria
Мнения: 4,043
Благодари: 729
Получил благодарност:
1,761 пъти в 985 поста
Сваляния: 37
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от oldgraf Вижте мненията
Малко са се увлекли
Не са се увлекли, по скоро не са точни. Все повече зачестява услугата сървър за ресторант или магазин, който не се намира в самия обект ами на отдалечена локация, която се поддържа от фирмата предоставяща поддръжката на касовите апарати. Съответно - нема интернет, нема връзка със сървъра, нема каса...

Цитирай:
Първоначално написано от slimi Вижте мненията
Или искаш да кажеш, че Европол е репресивен орган?
Присъствието на Европол е за оправдание пред такива като тебе. Най-вероятно те дори не знаят, че участват в поръчкова акция. Пример за това че е поръчкова ти давам тук с цитат на говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова :
Код:
Засега няма повдигнати обвинения, защото прокуратурата иска да установи с по-голяма точност каква е щетата за носителите на авторските права и на бюджета и през какъв период от време е продължавало престъплението.
Превод в ефир : Първо ще ги затворим, после ще видим за какво


Код:
Само за два месеца три телевизии - Би Ти Ви, Нова и НВО, са загубили 10.5 млн. лв. заради това, че български кабелни оператори не са им плащали авторски права. Това съобщи на пресконференция говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова в обобщение на акция срещу нарушения на интелектуалната собственост, проведена вчера в Южна България.
Превод в ефир: Те са си сметнали какво поръчват

Код:
Арнаудова отчете и един положителен превантивен ефект: в резултат на теч на информация за престоящата операция кабелен оператор изпреварващо потърсил една от телевизиите и поискал да си плати.
Превод в ефир : платете си таксите иначе и при вас ще дойдем


Код:
Представител на "Европол" заяви, че операцията е най-голямата в Европа за този тип престъпление. Българските експерти по киберпрестъпност ще бъдат поканени за обучители на "Европол" по темата.
Превод в ефир - на запад така не правят

Последно редактирано от TUISTERa : 14-06-2019 на 15:07
Отговори с цитат
Следните потребители (2) благодарят на TUISTERa за този полезен пост
111111 (14-06-2019), digimp (18-06-2019)