Виж само едно мнение
  #137  
Стар 29-10-2019
alexandrow alexandrow не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Jul 2012
Мнения: 15
Благодари: 3
Получил благодарност:
8 пъти в 7 поста
Сваляния: 8
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от ichkochamp Вижте мненията
Може ли само за информация точния модел Zgemma. Благодаря предварително!
Zgemma H9 TWIN се води. Ако се спреш на него, да ти спестя мъките, модела си има собствена "палитра от проблеми". Главното е, че юнаците смело мажат по различен начин по драйверите за различните системи, в резултат на което на практика ресивъра се държи съвсем различно с всяка от тях. С OpenPli 7.1 не работеше тотално с USB тунер, със 7.2 вече горе-долу работи, но при каналите с PowerVU започва да накъсва след минути гледане. Преди това се подлъгах да сложа HDD вътре, но тогава пък тунера "забиваше" след няколко чака, до едно денонощие. Махнах HDD и сложих SD-карта и заспаха нещата в това отношение.

С OpenATV в момента работи и сякаш нямам забележки. При всички случаи се човърка интензивно по драйверите явно, доколко ще е успешно времето ще покаже.

Инак за цената си модела не е лош. Поддържа multiboot и може да му се инсталират няколко различни имиджа и да се избира с кой от тях да зареди. Има хардуерен транскодинг. Има два броя CI слота. Не знам за друго, но за експерименти е перфектен според мен, а с OpenATV става и просто за гледане на телевизия, като има доста екстри за смешни пари. Вече там "качество на картината" и т.н. не съм компетентен да оценявам, но не са лоши отзивите принципно.

Между другото вчера включих пак VU+ Zero 4k да видя какво е положението - звука е нормален на National Geographic, но го няма тотално на Animal Planet. В общи линии с това ми приключи наблюдението и се затвърди убеждението, че или не искат или не могат да нормализират нещата - вече мина месец, все пак.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на alexandrow за този полезен пост :
ichkochamp (29-10-2019)