Виж само едно мнение
  #299  
Стар 05-06-2020
fc_gd fc_gd не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Aug 2017
Мнения: 3
Благодари: 9
Получил благодарност:
2 път в [ARG:2 UNDEFINED] пост
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от vasilstf Вижте мненията
С такъв правопис аз не бих те отразил изобщо. Радвай се, че изобщо са ти отговорили.

Неосет не е нова компания и не предлага пакет програми а паркет и мебели. За паркета не съм много сигурен. "Техническа оптимизация" означава, че махат едни канали за сметка на други или пренареждат текущи за да добавят нови, няма как да знаеш. А1 и мтел почти никога не са предлагали най-пълният им пакет на сателит, само на кабел и иптв.
Това е което мога, аз съм българин живеещ в чужбина и това е което мога да говоря на български. Достатъчно ми е да се разбирам с приятели и роднини.

Първо аз бях много ясен когато го написах, трябва да са ме разбрали какво имам предвид.


И второ, аз работя за една от най-големите медийни компании тука. Знам някой неща много добре. Техническа оптимизация е любезен начин да кажеш много неща. Ако не работиш за А1 няма как да знаеш основната причина на "Техническа оптимизация”. ние само можем да предполагаме

Но вие сте абсолютно прав, че не е обещавано да има всички канали на сателита. Но те е трябвало да предупредят за тази огромна промяна предварително! Но разбира се в България всичко работи по различен странен начин, не съм учуден изобщо. Услугиге са ужасни!

Аз съм един от първите клиенти на сателитните услуги на Мтел/А1 и ги харесвам. Затова съм бил с тях толкова дълго време. Винаги ще очаквам подобрения и компаниите трябва да са готови да ги предоставят и посрещат нашите очаквания. Конкуренцията е нещо добро и тази нова платформа/компания ще промени нещага в позитивен план. Очаквам с нетърпение да видя резултатите. Това ще е добре за редовните клиенти.

Ние сме тук за да споделяме опит, така че спрете да тормозите хората, вие не сте полиция която да следи езика на изразяване. това е технологичен форум! Опитайте се да се придържате към основата тема! Игнорирайте кой как писал и неговите грешки в спелинга. Бъдете конструктивни не дестуктивни.
Отговори с цитат
Следните потребители (2) благодарят на fc_gd за този полезен пост
Дзмей (08-06-2020), Онджичек (09-06-2020)