Виж само едно мнение
  #17  
Стар 14-09-2020
dolby dolby е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Jan 2009
Мнения: 2,701
Благодари: 800
Получил благодарност:
527 пъти в 369 поста
Сваляния: 33
Ъплоуди: 2
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от kitaec Вижте мненията
@dolby;
И да направиш няма как заплатата да си я превеждам директно там.
А за индиректно естествено много ще ме обръснат и се обесмисля цялата далавера с 0-та за теглене, поддръжка, прехвърляне на пари и какви ли нещеш глупости.


То всичко добре ама с това "Опознай клиентът си", направо ме разбиха
Та то небеше къде от кога и за колко пари работиш ами имаше и въпроси от рода на имаш ли връзка с партийна принадлежност и какви ли не други остатъци изкарани от дебелото черво в които не виждам много смисъл


И естествено имаше нещо от рода на годишен лимит за постъпленията
Освен това ако решиш недай си боже да теглиш пари в брой си е направо пладнешки обир, за няколко хилки ме одрусаха 180 кинта, че ги тегля на гише(банкомата е лимитиран само до 2000 на транзакция и 7000 на седмица) и трябваше предварително да ги заявявам че банката няма толкоз в наличност??? Да описвам от кои години съм ги придобил и по какъв точно начин?


Ако не бях задължен по закон да си получавам заплатата в банка никога нямаше да си открия сметка в такава нито да им използвам скапанита дебитна карта!
Идеята ми беше да се направи сравнение с българската банкова система , нямам намерение да убеждавам когото и да било в нещо си.
То това за чужда банкова сметка вероятно не е лоша идея , но има няколко пречки, трябва да си резидент на страната за да си отвориш банков акаунт, също изискват и английски адрес/ логично след като си резидент/ , акаунт се отваря трудно доста документи изискват които не можеш да ги набавиш ако не живееш и работиш в Англия. Но пък един път отворен не виждам проблем да ти превеждат парите, срещу такса от българска страна. Междудругото индиректен трансфер вероятно ще излезе от порядъка на 10 лв а може и по малко
Отговори с цитат