Виж само едно мнение
  #61  
Стар 27-03-2021
Аватара на Сплендор
Сплендор Сплендор не е на линия
splendor
 

Дата на присъединяване: Mar 2021
Мнения: 285
Благодари: 0
Получил благодарност:
80 пъти в 68 поста
Сваляния: 1
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от vasilstf Вижте мненията
@Сплендор, сигурен ли си, че приятеля ти е бил абонат на булсат, а не на а1, а той дали е сигурен? Извинявай за тъпия въпрос, но само ти даваш някаква адекватна информация към момента.
Първоначално и аз си помислих за нещо като "виртуален оператор", каквато практика има при мобилните - създава си билинг и ползва мрежата и ресурса на съществуващ такъв.
Както писах по-горе, той ми е колега а не приятел, точно това е и причината да не мога да го захвана с въпросите. Просто той се похвали пред колегите и при думата Поларис ми светна веднага, червената лампа.
Мен също ме интересува, какво ще стане с булсата, понеже съм доволен от техният нет и поне засега не мисля да ги сменям.

Ако беше внимавал в предните ми постове, щеше да забележиш, че бях писал, че той е питал техниците къде е хобито, което ако не се лъжа се излъчва само от Булсат, и те са му казали, че скоро щели да му го пуснат. Силно ме съмнява да е на А1 понеже Булсат си е класика в селата. Като цяло всичко ще се разбере като се видим, но с неговата отпуска ще е най рано след 2 седмици.
По напред в темата друг съфорумец писа, че дългогодишен техник на Булсатком се разкарвал с кола брандиран на Поларис, та може и той да даде яснота.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Сплендор за този полезен пост :
vasilstf (27-03-2021)