Виж само едно мнение
  #51  
Стар 26-07-2021
Аватара на Jovanoty
Jovanoty Jovanoty не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2008
Мнения: 519
Благодари: 27
Получил благодарност:
67 пъти в 53 поста
Сваляния: 71
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Светия Дух Вижте мненията
Тествал съм я тази гаражна фирмичка и не случайно, по Божията воля, името й е цензурирано тук. Заради селското им отношение и надменността. Както и че ме бавеха два дена докато ми активират акаунта. Ще го чакам аз Бай Ганьо да се наяде, да се наспи, да се изсере и по някое време да започне да активира акаунти…

IPTV-драмата ми с Виваком приключи.

Понеже съм си мъдър, реших преди да правя глупости (сключвам 2-годишен договор през сайта им), първо да мина през техен офис да тествам наживо.

Имаше такъв работещ в Неделя в МОЛ-а на Стамболийски. Картината е отврат! Много размазана. Личи си компресията дори на 4К каналите (тествах LUXE 4K и Планета 4K). И то на 42” телевизорче. А на 55” какво ли ще е… Менюто също не работеше плавно, което мен лично ме дразни.

Може би съм свикнал с бързината на Андроид-бокса ми (последния Chromecast на Google) и на него тяхното приложение ще работи гладко. Не им знам характеристиките на EON-устройството, но вече не ме и интересуват.

Помислих си, че картината може да е зле и от настройките на телевизора, но не може пък да е чак толкова зле само от телевизора. Нямах нерви и време да го настройвам и заебах Виваком като опция.

Ето защо трябва да има и безсрочни договори, макар и на по-висока цена. Човек да си плати месец-два и да подпише 24-месечен договор едва ако е удовлетворен от услугата.
Дадох я фирмата с цел , че поне работи със всеки доставчик. Мислиш ли че в БГ някой ще ти предложи много канали в 4К за които толкова искаш? На познатия господин може и да реагира бавно, но поне връзката му не е спирала от не помня колко време . Има поне в няколко дейта центрове машини. Мислиш ли, че ак оси пуснеш пиратска iptv ще ти е подсигурена от към бек ъп ? На мойте боксове съм с 2 портала , няма значение кой ми е втория, но и двама са ми сигурни и нямат почти спиране. Избора си е твой колега.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Jovanoty за този полезен пост :
polomski (26-07-2021)