Виж само едно мнение
  #21  
Стар 05-08-2021
Joro711 Joro711 не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: May 2009
Мнения: 139
Благодари: 139
Получил благодарност:
36 пъти в 25 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от pe6ogo6o1 Вижте мненията
Не се изказвай неподготвен. Явно никога не си пипал различни боксчета професионално. И какво му е по-добро - скопения Андроид ТВ, по-лошото охлаждане, по-малкото интерфейси? S912 и видеопроцесора, с който върви без проблеми си плейват истински 4К стриймове, без компресия, за разлика от тези недоразумения, които рекламираш.
Напротив, повече от подготвен съм. Явно съм пипал достатъчно боксчета и пиша всичко на базата на опит.

Имал съм и S912, някакъв R-TV S10, който още от кутията постоянно вадеше грешка "Bluetooth спря" и това го правеше неизползваем. С големи усилия успях да открия един ROM, който реши проблема.

В момента имам Nvidia Shield 2019 Pro, както и Beelink GT-King Pro и никога повече не бих си купил евтин китайски боклук, пък бил той и с осемядрен остарял процесор.

Няма нужда да ти разказвам за Шилда. Ако решиш да похарчиш 450 лева, ще се убедиш, че това е една от най-смислените покупки на подобен вид устройство. Купуваш и забравяш за глупостите, с които си се занимавал до момента.

Препоръчах му Mi Box S заради качествената изработка и софтуерната поддръжка, която е на светлинни години над всякакви Таникси и други подобни устройства.

Но пък си давам сметка, че човек, който иска да си купи бокс за 50 лева дори няма нужда от съветите ми.
Отговори с цитат