Виж само едно мнение
  #76  
Стар 12-06-2023
Аватара на Хоризонт
Хоризонт Хоризонт не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Sep 2011
Мнения: 1,410
Благодари: 194
Получил благодарност:
353 пъти в 247 поста
Сваляния: 15
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от турбо Вижте мненията
Глупако внимавай ...

Например в Англия ефирната е точно по такъв модел. Ако имаш доходи плащаш минимална такса. По този начин се постига незивисимост на медиите. Ако си пенсионер или невзрящ не дължиш месечна такса. Съдържанието е много добро и повечето хора не плащат на оператори понеже мултиплекса им стига (има го и сателитен за труднодостъпни места). Трябваше и при нас да бъде така.
Ти се оля бе!!!
Не ми давай за пример Англия!!! А защо не кажеш, че там плащаш данък на краля за брой телевизори, които имаш в къщи си и независимо какви програми гледаш и дали работят или са развалени ... плащаш данък. Че за да гледаш определен мач ти идва по евтино да си купиш билет за стадиона или да идеш на някой пъб - кръчма и там да пийнеш и да гледаш мача. Това интернет и тв пиратство, дето тука го имаме там е под яка цензура. А в германия колко ефирни тв има ??
Моето мнение ефирна трябва да си има !! Аз като ида на див къмпинг си пущам ефирна на огромен таблет или лаптопа въпреки че у нас цифровия ефир си е мазало по черноморието. И понякога трябва да пущам по интернет от мобилния 10 лева 10 гигабайта за 25 дена,,,и така става.
А примера за Гърция има над 25 телевизии и то поне 3 местни и повечето са HD а между тях и още толкова турски цифрови за източна гърция..
__________________
Отговори с цитат