Виж само едно мнение
  #12  
Стар 10-11-2023
компира компира е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Nov 2012
Мнения: 50
Благодари: 9
Получил благодарност:
23 пъти в 17 поста
Сваляния: 6
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от аас Вижте мненията
Нищо не спират. Просто сериалите ще се изместят на този нов канал, а главния ще си предава другите продукции.
Аха, еми тогава отиди обясни това на баба Пена от едно село, че както досега си е гледала турски сериал по bTV-то безплатно (ефирно), сега вече ще трябва да плаща за някакво bTV Lady, т.е. STORY. Всъщност, казват, че няма да ги слагат в праймтайм-а, което ще рече, че турският сериал няма да е в 20:00, ами например в 22:00 - тогава преместиха настоящият "Опасно изкушение", който преди беше 20:00.

Цитирай:
Първоначално написано от ogibo Вижте мненията
Не следя турските сериали, но не съм забелязал по нашите телевизии да дават сериали за техните султани че да искаш да пуснат при тях козият рок. Под прикритие е излъчван в Турция, само за информация.
Точно защото не си следил турските сериали и затова не знаш. В момента се сещам за един турски сериал със султани, който са давали по българска телевизия - „Великолепният век“.

Между другото, понякога и аз, дип че съм 40+ годишен пръч, следя по някой турски сериал чат-пат. Цаката е да го хвана отначалото и да ме заинтригува, ако не - пропускам. Относно българските сериали, преди години повече ги гледах, но към настоящите такива нещо загубих интерес. В турските поне има много повече актьори, вече и млади такива участват, неизвестни досега. Докато в нашите гледам все едни и същи муцуни, то малко стана като при водещите в продукциите на Халваджиян, които също пропускам последните години.

Последно редактирано от компира : 10-11-2023 на 13:26
Отговори с цитат