Виж само едно мнение
  #180  
Стар 23-12-2010
Аватара на гопето
гопето гопето не е на линия
В неизвестност...
 

Дата на присъединяване: Sep 2010
Мнения: 188
Благодари: 38
Получил благодарност:
18 пъти в 11 поста
Сваляния: 101
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от лтрифонов Вижте мненията
tnt 13e (или 19е ... ) работи... ама как фризвааа
е това е фризване! 10 сек има - 10 нема

да не съм чул някой да каже че хд на 604 фризи - в сравнение с това не трепва даже
На кой канал ти фриййзва, че немога да разбера. С нюкамд или с ццкам?
Мойте първи впечетления са, че оле мале същата работа е софта за гледане на ццкам. Каналите обаче ми се отварят по-бързо от преди, с тая разлика, че сега примерно не ми се отварят канали, които със стария се отваряха, а може и проблем с шейха да има, но не ми е известно. Примерно на долче гледах целия пакет, сега ми се отваря частично, някои канали въобще не искат да откъснат, като МТВ Румъния М1, М2 и много други канали. СЪщо и на 13 е не ми отваря всичко като преди.
Има подобрение в търсенето на каналите или подреждането доката търсиш, появил се е червен бутон сорт, на листа с каналите.
Като цяло при мен отваря по-бързо, малко е по-стабилен досега не ми се е рестартирал или не е забил до тая степен, че да го рестартирам. Обаче си губи акъла, ако си остане по-дълго време на канал след време, може да си запече, не пише нито скрамблед нито нищо, стои си замръзнал образ, по-рано се налагаше да го рестартирам целия, защото блокираше, сега приемника е активен със смяна на канала си тръгва, а също при смяна на провайдерите, като почне да чете може да не отвори, тогава влизам в менюто локал сеттингс давам обратно и тръгват каналите. А бе същата работа.

А да не забравяме, че има нова благинка: хоумшеринг, през локала, но още не съм го тествал. А и в обяснението, не мога да включа при настройките на слейв приемника, са дали ип;порт 8000, а на юзер и пас, пише input 3 here, демек да напиша само 3, така ли?
__________________
...................................................................

Последно редактирано от гопето : 23-12-2010 на 10:26
Отговори с цитат