The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > ДИСКУСИИ - Всичко за сателитната и наземната телевизия > ОБЩИ ДИСКУСИИ за цифрова телевизия

ОБЩИ ДИСКУСИИ за цифрова телевизия Мястото, където може да обсъждате всичко, за което няма обособен форум.

Отговори
 
Контрол над темата Търси в тази тема Начин на разглеждане
  #1  
Стар 18-04-2012
Аватара на ТИНТИН
ТИНТИН ТИНТИН не е на линия
Модератор
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 4,148
Благодари: 362
Получил благодарност:
2,431 пъти в 1,521 поста
Сваляния: 71
Ъплоуди: 0
По подразбиране Da Vinci Learning с два нови сайта

Ново, интерактивно приключение с Da Vinci Learning

Телевизия Da Vinci Learning обявява две нови интернет страници: една, предназначена за всички, и една предназначена специално за деца, която е пригодена към тяхното образователно, интелектуално и емоционално ниво. Мисията на телевизионния канал “да няма пасивно гледане на телевизия” оживява он-лайн.

Представянето на телевизионните канали с представяне на програмите и описание на телевизионните предавания е обичайна практика. Довеждането на науката по-близо до хората с помощта на разнообразни развлекателни дейности, обаче, не е по силите на всеки. Претворявайки на практика многостранния подход на Леонардо да Винчи към изкуството и науката, он-лайн светът на Da Vinci Learning предлага развлекателна образователна среда, която е своеобразно продължение на непрекъснатото обучение в ефира на телевизионния канал.

Както и самата програма, интернет страниците предлагат по нещо за всички членове на семейството: децата, техните родители и възрастните. Ще изпитате “удоволствието да знаеш” с експериментите, които всеки може да направи в дома си, с изделията, които можете да направите сами или с помощта на цялото семейството, с игрите и викторините, в които ще участвате.

Специалитетът на интернет страниците е „Кът за родители“, с многото идеи как да придадете истинска стойност на малкото време, прекарано със семейството си. Предлагат се обяснения за все по-сложната медийна среда, които помагат на родителите да бъдат по-спокойни за децата си, докато са пред компютъра или телевизионния екран. Понякога е трудно да се събуди детското любопитство – Da Vinci Learning дава специални указания за това как да успеете. Науката влиза в кухнята, заедно с идеите как да подправите нещата в нея.

Ако децата станат членове на „Клуб на малкия гений“, те ще имат достъп до още по-изобретателни научни дейности. Качването на ескалатора и изследването на природата, човешкото тяло, културата, технологията и космоса предлага повече обяснения за света, който ни заобикаля.

Интернет страниците се предлагат на английски, полски, турски, руски, румънски, унгарски, български и словенски език, тъй като това са някои от страните, в които има локализирани версии на програмите, излъчвани в ефир.

Фердинанд Хабсбург, Da Vinci Learning: “Ние искахме да създадем свят на знанието, който да бъде забавен и предназначен за цялото семейство. Мисля, че това е уникален шанс да отключим процеса на знанието и съм сигурен, че всеки ще намери нещо интересно за себе си. Освен това, искам да благодаря на Factory Creative Studio – нашата агенция в Унгария, която положи огромни усилия, за да вдъхне живот на нашите идеи.”

Адресът на интернет страницата за всеки е http://www.da-vinci-learning.com

Адресът на интернет страницата за деца е http://www.kids.da-vinci-learning.com
__________________
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie</pre>
Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
da, learning, vinci, два, Нови, сайта


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
 

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Da Vinci Learning new КАБЕЛНА цифрова телевизия [DVB-C] 10 30-06-2010 19:51
Da Vinci Learning 75e heracle Новини 0 26-04-2010 23:08
уеб сайта на Da Vinci Learning вече и с версия на български ТИНТИН Новини 0 04-06-2009 20:35
Da Vinci Learning на руски berks Новини 5 28-05-2009 00:31


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 03:49.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.